IST - Logo Industrial Software Technologies - Software.Hardware.Profesionalism. IST - Industrial Software Technologies Design - Dezvoltare site web,design site web,găzduire web IST - Industrial Software Technologies - Dezvoltare site web,design site web,găzduire web
Soluţii | Produse | Servicii | Noutăţi & Evenimente | Contact | Companie
 
IST :: Soluţii :: Soluţii Afacere :: Dezvoltare Web Ajutor

DEZVOLTARE ŞI DESIGN SITE WEB

Design site web profesional 

Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie, 2006, 14:14 GMT
Dezvoltare si design site web, găzduire web

Dezvoltare şi design site web

Dezvoltare Web, Design Web, Software Calculator, Soluţii Securitate, Siteme Microcontroler (Embedded), Financiar şi Plată On-Line

Internetul, prin faptul că furnizează modalitaţi mai uşoare şi mai complete de a găsi şi a accesa informaţii, este cu fiecare zi tot mai implicat în viaţa noastră. Internetul a devenit o metodă facilă de a prezenta şi găsi informaţii despre companii, instituţii, activităţi sociale şi persoane.

Site-urile web, bine construite, cu un design web profesional şi cu o structurare corectă a informaţiilor, sunt cea mai uşoară şi ieftină metodă de a-ţi face cunoscută compania lumii întregi. Un site web este de asemenea o componentă indispensabilă a strategiei tale de marketing. Cu un design web corect poţi transmite eficient mesajele companiei către viitorii tăi clienţi.

De exemplu, să ne imaginăm următorul scenariu: un potenţial client are nevoie să găsească un furnizor de un anumit tip de servicii, dar nu ştie nici unul.

  1. Clientul poate să înceapă să caute un furnizor prin "metoda clasică": caută un ghid de afaceri, verifică reclamele de la televizor, întreabă un prieten, ..., şi tot nu va găsi informaţii complete, de obicei doar un număr de telefon sau adresa sediului şi ceva informaţii incomplete despre ce face furnizorul în cauză. După care trebuie să telefoneze fiecare furnizor găsit şi să afle mai multe informaţii despre acesta. In final, trebuie să se decidă şi să aleagă pe furnizorul de servicii care-i convine cel mai mult.
  2. A doua metodă este cea modernă, "metoda Internet". Clientul caută pe Internet şi instantaneu găseşte unul sau mai multe site-uri web de prezentare al unor furnizori de servicii, de unde viitorul client poate vedea informaţii detaliate despre aceste servicii, cât şi despre activitatea furnizorilor. După care ia o decizie, 'mâncând pizza acasă', respectiv care dintre furnizori este mai convenabil pentru el şi folosind datele de contact de pe site-ul web de prezentare al furnizorului îl contactează.

A doua metodă necesită mai puţin timp şi furnizează mai multe informaţii pentru a lua o decizie corectă, cu micul preţ de a şti să utilizezi Internetul.

Contactează inginerii noştri acum şi ei, folosind cunoştinţele şi experienţa lor, te vor ajuta să alegi soluţia corectă de design web şi tehnologii de dezvoltare site web pentru afacerea ta.

Suport
Pune o întreabare
Contactează-ne
Cere o cotaţie
FAQ
+4-0724-582768
Găzdurire web
Comandă acum serviciul găzduire web si obţine 10% reducere
10% Reducere
Comandă acum serviciul de găzduire web pe un an în avans şi obţine 10% reducere.
» Comandă Acum!
Caută


Dezvoltare si design site web, găzduire web. Servicii complete şi profesionale de design web şi dezvoltare site web.

Harta site | Caută | Contact | Legal Română | English | Рускйй
©2003-2006 INDUSTRIAL SOFTWARE TECHNOLOGIES. Toate drepturile sunt rezervate. Înapoi sus^