IST - Logo Industrial Software Technologies - Software.Hardware.Profesionalism. IST - Industrial Software Technologies Design - Software.Hardware.Profesionalism. IST - Industrial Software Technologies - Software.Hardware.Profesionalism.
Soluţii | Produse | Servicii | Noutăţi & Evenimente | Contact | Companie
 
IST :: Servicii :: Securitate Sistem Ajutor

SECURITATE SISTEM

Servicii IT Profesionale 

Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie, 2005, 16:34 GMT
Securitate Sistem: Acces Autentificat Sistem, Sisteme Firewall, Protocoale Comunicare Criptate, Criptare Documente, Acces Controlat Sistem

Securitate Sistem

Securitate Sistem: Acces Autentificat Sistem, Sisteme Firewall, Protocoale Comunicare Criptate, Criptare Documente, Acces Controlat Sistem

Aici la IST, noi credem că fiecare sistem informatic atât de acasă cât şi de la întreprindere, indiferent de domeniul de întrebuinţare, de obicei necesită impunerea unor măsuri de securitate. Măsurile de securitate sunt necesare pentru a preveni abuzul şi utilizarea în scopuri necorespunzătoare a sistemului informatic ţintă de către persoanele neautorizate.

Atacurile asupra unui sistem informatic de acasă sau de la servici sunt o ameninţare reală în ziua de azi. Tot mai multe tehnologii şi unelte avansate sunt disponibile pe Internet la îndemâna oricui. Oricine cu puţină experienţă în domeniul informatic şi cu o unealtă puternică de atac poate ataca şi provoca daune unui sistem neprotejat.

Inginerii IST recomandă să fie luate cel puţin măsuri minime de securitate. Un atac cu succes asupra unui sistem informatic ţintă de obicei se termină cu pagube, blocare de servicii sau furtul de informaţii vitale ale companiei, care au un impact direct asupra satisfacţiei client, strategiei companie şi costurilor. De multe ori aceste sisteme necesită o analiză minuţioasă şi complexă pentru a preveni asemenea tipuri de atacuri.

Pentru a preveni aceste atacuri, sistemul informatic trebuie analizat riguros, identificate punctele slabe şi luate măsurile corespunzătoare. De obicei secţiunile restricţionate terbuie protejate cu utilizator şi parolă, firewall-uri, protocoale securizate şi alte măsuri avansate de securitate.

Inginerii IST analizează sistemul, identifică problemele şi oferă consultanţă clienţilor săi referitor la nivelul de securitate necesar şi costurile pe care le implică, pentru a asigura o afacere mai sigură, a evita pierderi de informaţii şi a reducere pierderile.

Suport
Pune o întreabare
Contactează-ne
Cere o cotaţie
FAQ
+4-0724-582768
Găzdurire Web
Comandă acum serviciul găzduire web si obţine 10% reducere
10% Reducere
Comandă acum serviciul de găzduire web pe un an în avans şi obţine 10% reducere.
» Comandă Acum!
Caută
Harta site | Caută | Contact | Legal Română | English | Рускйй
©2003-2005 INDUSTRIAL SOFTWARE TECHNOLOGIES. Toate drepturile sunt rezervate. Înapoi sus^